آپارتمانی متناسب با شخصیت خودتان طراحی کنید



۱) ایجاد نقطه کانونی و مرکز توجه در خانه: نقطه ی کانونی هر فضا، مکانی است که توجه فرد را به محض ورود به فضا به خود جلب می کند. استفاده از شومینه، پنجره ای بزرگ، قفسه های کتاب و فرشی زیبا در گوشه ای از خانه به ایجاد نقطه ی کانونی کمک می کند. همچنین می توانید تابلوی نقاشی بزرگی را بر روی دیوار نصب کنید یا رنگ یکی از دیوارها را تغییر دهید.


۲) مشاهده ی خطوط غالب موجود در فضا و استفاده از آن ها


خطوط افقی: باعث وسیع تر و عریض تر به نظر رسیدن فضا می شوند. استفاده از خطوط افقی در طراحی داخلی موجب افزایش حس صمیمیت در یک فضا می شود.


۴) مبلمان هر فضا باید متناسب عملکردش باشد. از این رو در انتخاب مبلمان به تناسبات و مقیاس آن توجه کنید و از خرید مبلمان خیلی بزرگ یا خیلی کوچک خودداری کنید.


۵) به نورپردازی توجه کنید. نورپردازی هر فضا باید متناسب عملکردش باشد. به طور کلی سه نوع نورپردازی داریم:


علاوه بر مسائل گفته شده لطفاً به استفاده از نور طبیعی نیز توجه کنید.


۷) استفاده از عناصر و اجزای متناسب با یکدیگر و کلکسیون ها: در دکوراسیون داخلی از اجزا و عناصری استفاده کنید که علی رغم تفاوت هایی که در ابعاد، ارتفاع، شکل و بافت دارند، دارای خصوصیات شبیه به هم باشند.


۸) از طرح ها و بافت های متنوع استفاده کنید. برای جذاب تر به نظر رسیدن دکوراسیون داخلی از بافتهای نرم و خشن در ترکیب با یکدیگر استفاده کنید.


۹) از فضاهای منفی استفاده کنید. حتماً با جمله ی “کمتر، بیشتر است” میس ون دروهه آشنایی دارید. در دکوراسیون داخلی گاهی خوب است که اشیایی را تنها رها کنیم تا چشم به جای اینکه از شیِ ای به شیء دیگر حرکت کند بر روی یک عنصر خاص متمرکز شود.


۱۰) در طراحی داخلی به تعادل اهمیت دهید. فضای متعادل فضایی است که شیک، عملکردی و لذت بخش است. سه نوع تعادل در طراحی داخلی وجود دارد:


برگرفته از بـــرترینها