نحوه تزیین اتاق های خانه با انواع رنگ فرش جدید و جذاب
لوازم دکوری و مبلمان می توانند ظاهر دکوراسیون خانه را به شکلی بسیار زیبا متحول کنند، اما هیچ چیز در چیدمان داخلی به اندازه فرش نمی تواند تاثیرگذار باشد. توجه به انواع رنگ فرش در انتخاب مدل مد نظر، باید یکی از فاکتورهای مهم هر خانه داری قبل از خرید باشد. بسیاری از ما ایرانی ها قبل از اینکه تصمیمی در مورد رنگ فرش بگیریم، به فروشگاه های فرش رفته و در خود فروشگاه هر مدلی که خوشمان آمد خریداری می کنیم، در حال که ممکن است رنگ فرشی که خریداری کرده ایم اصلا مناسب دکوراسیون منزل ما نباشد. در این پست با بیش از ۴۰ طرح رنگ فرش آشنا خواهید شد که دکوراسیون منزل را به معنای واقعی کلمه دگرگون کرده اند.
فرش یکی از بهترین راه های برای نوسازی دکوراسیون خانه است. فرقی نمی کند کدام اتاق از خانه باشد، پذیرایی یا اتاق خواب، انتخاب یک بافت هنری با طرح و نقش های گوناگون زیر پای تان، می تواند بیشترین تاثیر را در کوتاه ترین زمان ممکن بروی دکوارسیون منزلتان بگذارد. برای اتاق پذیرایی، رنگ زرد شاید در بین انواع رنگ فرش، انتخابی نامعقول باشد اما در شکل زیر مشاهده می کنید که فرش زرد رنگ با الگوهای ناهمسان چقدر زیبا خودنمایی کرده و در عین حال، فضا را انرژیک و مرتب نشان می دهد.
فرش های چند نقش با رنگ غالب قرمز و صورتی برای دکوراسیون های سنتی و کلاسیک همیشه جزء بهترین انتخاب ها هستند. همانطور که در شکل اول پایین مشاهده می کنید این فرش بجای استفاده از طرح تک غنچه در وسط فرش، از چندین غنچه بزرگ با رنگ های متفاوت استفاده کرده که ظاهری بسیار جذاب و شگفت انگیز به کل دکوراسیون پذیرایی داده است. در شکل دوم طرح های درشت جای خود را به طرح های ریز با رنگ های متفاوت داده اند اما چیزی رنگی که جلب توجه می کند همان قرمز است. در حقیقت ابتدا رنگ قرمز دیده می شود و سپس رنگ های دیگر.
در بین انواع رنگ فرش، رنگ آبی اغلب نادیده گرفته می شود. آبی پر رنگ همواره یکی از زیباترین مدل های فرش را شامل می شود. اگر دیوار اتاق پذیرایی یا نشیمن تان یکدست سفید روشن است، پهن کردن فرشی به رنگ آبی می تواند فضا را از یکنواختی و کسل کنندگی نجات دهد. رنگ آبی خصوصا در دکوراسیون های مدرن و منیمال بسیار عالی جواب می دهد. اما یکی از زیباترین سایه های رنگ آبی، رنگ فیروزه ای است که کمتر می توان مدلی را در زیبایی رقیب آن دانست. همانطور که در شکل دوم و سوم مشاهده می کنید، این گونه فرش ها هر کجا که پهن شوند، به نقطه کانونی دکوراسیون تبدیل شده و اول تر از همه چیز به چشم می آیند. رنگ آبی بنفش به صورت ترکیبی و در هم با سایه هایی از رنگ صورتی، طرحی است که در شکل چهارم بتصویر کشیده شده.
فرش های رنگ سبز را به هیچ عنوان دست کم نگیرید، سبز رنگ مورد علاقه بسیاری از خانه دارهای ایرانی است، پس چرا این رنگ را بوسیله یکی از دوست داشتنی ترین لوازم خانه، فرش های سنتی، به دکوراسیون وارد نکنیم؟ در شکل زیر مشاهده می کنید که رنگ سبز روشن، بشکل بسیار هوشمندانه در زمینه طرح شلوغ فرش بکار رفته، اما با این حال بازهم این رنگ قدرتمند سبز است که در لحظه اول خودنمایی می کند. در بین انواع رنگ فرش، زمینه سبز، یکی از بهترین رنگ های زمینه برای بنمایش گذاشتن طرح های روی فرش است.
اگر دکوراسیونی به سبک آرت دکو یا سلطنتی و پر زرق و برق دارید، باید فرشی را انتخاب کنید که از لحاظ طرح و الگو بسیار قوی تر از سایر رنگ ها و لوازم موجود در خانه باشد. مسلما در این زمینه هیچ فرشی در دنیا به پای فرش های اصیل ایرانی با رنگ های تند و طرح های برجسته نمی رسد. شکل های زیر نمونه ای از همین طرح در دکوارسیون هایی پر از رنگ های تند و قوی را نشان می دهد.
رنگ بنفش را بعنوان رنگی آرتیستی و هنری می شناسند. در شکل زیر فرش بنفش با طرحی مدرن در کنار مبل راحتی سبز زمردی، اتاق نشیمنی بسیار جذاب و زیبا ایجاد کرده است. اگر فرش را برای محیط پذیرایی با مبلمان سلطنتی و استیل می خواهید و از طرفی در انتخاب بین انواع رنگ فرش مردد هستید، فرش رنگ بنفش بخاطر خاصیت آزامش بخشی و متعادلش، گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. در محیط های رسمی، حضور رنگ بنفش می تواند مقدار زیادی از حس رسمی و مجلسی فضا بکاهد و در عوض حسی دوستانه و صمیمی برقرار کند، عاملی مهم که در دکوراسیون پذیرایی بسیار کارآمد و مفید خواهد بود.
برای دکوراسیون های مدرن توصیه می شود از فرش های وینتیج یا آنتیک استفاده کنید. با اینکار عامل تضاد را وارد دکوارسیون خود کرده اید که علاوه بر جذاب تر و گرم تر دیده شدن دکوارسیون سرد مدرن، خود فرش نیز به نحوی عالی خودنمایی می کند. در انتخاب انواع رنگ فرش آنتیک می توانید آزادنه عمل کرده و از رنگ های مورد پسند خود استفاده کنید چرا که دکوراسیون های مدرن اغلب خنثی بوده و هر رنگی خیلی سریع با چیدمان خانه سریعا هماهنگ می شود.
منبع: اتـــاق