مدل های جدید آینه ضد بخار برای حمام و سرویس بهداشتی
آینه ضد بخار یکی از ملزومات هر حمامی است. احتمالا شما هم حین استحمام خود با این مشکل مواجه شدهاید، زمانی که میخواهید از آینه حمام استفاده کنید، اما تمام سطح آینه را بخار گرفته و هیچ چیزی در آن معلوم نیست. وقتی هم که آینه را تمیز میکنید، بلافاصله دوباره بخار تمام سطح آن را میپوشاند. در این مطلب قصد دارم اطلاعات جامعی در مورد نحوه کارکرد و انواع مدلهای این وسایل در اختیار شما عزیزان قرار دهم. طبق رسم همیشگی وبسایت اتاق، این مطلب همراه با آلبومی کامل از جدیدترین ایدهها در طراحی مدل آینه حمام ضد بخار است. لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.
انواع آینههای ضد بخار
آینه ضد بخار بر اساس عملکرد، به دو دسته تقسیم میشوند. اول آینههای برقی و دوم آینههای روکشی. آینههای برقی طبیعتا چون با برق کار میکنند، عملکرد بسیار بهتری از آینههای روکش کاری شده دارند. در آینههای روکش دار، یک لایه ضد بخار بر روی آینه کشیده میشود که مانع چسبیدن مولکولهای آب به سطح آینه میشود. عیب این آینهها این است که اولا هر چند وقت یکبار باید دوباره روکش را اجرا کنید و دوما عملکرد آنها اگرچه کار را راه میاندازد، اما به اندازه آینههای برقی نیست. نقطه مثبت آینههای روکش دار هم مشخصا قیمت تمام شده بسیار پایینتر و همچنین نصب ساده است. خودتان میتوانید با خرید لایه یا برچسب ضد بخار، آنها را بر روی آینه حمام و سرویس بهداشتی نصب کنید، در صورتی که برای نصب آینه برقی باید حتما از یک نصاب و برقکار کمک بگیرید.
نحوه کار آینههای ضد بخار برقی
طرز کار آینه ضد بخار بسیار ساده است. سطح آینه بوسیله یک المنت گرم میشود. وقتی المنت را روشن میکنید، گرما مانع انجام عمل میعان یا تبدیل بخار آب به مایع میشود. وقتی آب داغ را باز میکنید، بخار آب بر روی سطح سرد آینه مینشیند و با از دست دادن گرما تبدیل به مایع شده و جلوی دید را میگیرد. حال اگر سطح آینه گرم باشد این عمل اتفاق نمیافتد.
از آنجایی که این آینهها با کمک برق کار میکنند، معمولا اکثرشان دارای لامپ LED یا روشنایی مخفی هستند. بغیر از لامپ، قابلیتهای جالب دیگری مثل دکمه روشن و خاموش لمسی، ساعت دیجیتال و یا حسگر مجاورت نیز در آینههای ضد بخار تعبیه شده است. در نوع حسگر مجاورت، آینه به محض نزدیک شدن کاربر، به طور خودکار روشن شده و دیگر نیازی نیست با دستهای صابونی دکمهای را فشار دهید. سیستم نصب آینههای ضد بخار به برق هم متفاوت است. برای یکپارچه کردن سیم کشی برقی این آینهها، میتوانید آنها را به مدار لامپ حمام و سرویس بهداشتی وصل کنید تا وقتی که لامپ روشن شد، آینه هم به طور خودکار روشن شود.
ایمنی آینههای برقی
شاید این سوال برایتان پیش بیاید با توجه به اینکه این آینهها برقی هستند، آیا در محیط مرطوبی مثل حمام و سرویس بهداشتی وجودشان خطرناک نیست؟ خوب در پاسخ باید بگویم که آینههای برقی اصلا خطرناک نیستند، ولتاژ کاری این آینهها فقط ۱۲ ولت است که برابر با ولتاژ یک شارژر موبایل است. به دلیل ولتاژ پایین به هیچ عنوان خطر برق گرفتی کاربران این آینهها را تهدید نمیکند. بنابراین با خیال راحت و بدون نگرانی میتوانید از این آینهها در محیطهای مرطوب استفاده کنید.
شکل و مدل آینه ضد بخار حمام
و اما میرسیم به بخش جذاب انتخاب طرح. طرح آینه در حمام و سرویس بهداشتی بسیار تاثیر گذار است. بنابراین نباید به هیچ عنوان از کنار آن ساده رد شوید. شکل آینهای که انتخاب میکنید کاملا بستگی به سبک دکوراسیون حمام و دستشویی، بخصوص در قسمت روشویی دارد. اگر کاسه روشویی به صورت گرد و منحنی است، پس بهتر است برای هارمونی بهتر، مدل آینه ضد بخار خود را نیز گرد و یا منحنی شکل انتخاب کنید. این شکل طراحی متعلق به سبک طراحی کلاسیک و سنتی است که اکثر خانههای ایرانی به همین روش چیدمان میشوند.
اما برای خانههای مدرن و مینیمال تنها آینههای مستطیلی و گوشه دار مناسب است. همچنین اگر روشویی یا کابینت روشویی حمام و سرویس بهداشتیتان از طراحی مدرن و گوشه دار استفاده میکند، پس انتخاب آینههای مستطیلی، مربعی یا چند ضلعی و سایر اشکال هندسی گوشه دار، کاملا بجا و درست است.
قیمت آینه ضد بخار
قیمت آینه ضد بخار مانند هر وسیله برقی دیگری به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. اما دو فاکتور مهم، یکی اندازه و دیگری سیستم کار آینه مثل لمسی یا هوشمند بودن تاثیر زیادی بر روی قیمت آینه میگذارد. به طور کلی قیمت آینههای هوشمند برقی و ضد بخار با نورپردازی مخفی و اندازه متوسط حدود ۸۰۰ هزار تومان است. مدلهای بزرگتر و حتی مدلهای ایستاده نیز تولید شدهاند که قیمتی بالای یک میلیون و دویست و تا یک میلیون پانصد هزار تومان دارند. برخی مدلهای هوشمند و لمسی که حتی سیستم اندروید نیز بر روی آنها نصب میشود نیز قیمتی بالای ۱۰ میلیون تومان دارند.
منبع: اتـــاق